Chris Brown forklarer trusler mod P-vagt

Han blev fornylig foreviget i færd med at true en parkeringstjener på grund af en P-afgift på 10 dollars, men ifølge den ene af hovedpersonerne viser videoen ikke hele historien.

Episoden fandt sted, da Brown besøgte en bowlinghal i Los Angeles og fik sin bil parkeret. R&B-stjernen deltog i et velgørenhedsarrangement, hvor et kamerahold fra nyhedshjemmesiden TMZ var tilstede og fangede ham mens han overdængede parkeringstjeneren med ukvemsord, fordi manden opkrævede de famøse 10 dollars.

Nu hævder Brown imidlertid, at han eksploderede, fordi han allerede ved ankomsten havde givet gutten 100 dollars, hvilket TMZs kameraer ikke fangede. Rihannas hidsige kæreste var i går gæst i »American Idol«-værten Ryan Seacrests radioprogram og benyttede lejligheden til at forklare sig:

»Jeg giver altid gode drikkepenge og 10 dollars betyder ingenting. Problemet er, at jeg allerede havde stukket fyren en 100-lap. Parkeringen koster fem dollars og vi kom i to biler, så enhver kan regne ud, at det blev en tier«, sagde Brown og fortsatte: »Jeg mindede manden om de 100 dask, men det hjalp ikke. Han ville have mere. Så sagde jeg nej og der opstod en situation«.

Brown har dog lært noget af hændelsen. En anden gang bliver hans bodyguard bedt om at sørge for parkeringen.

»Jeg skal bare holde kæft og give mine sikkerhedsfolk bilnøglerne«, erkendte den 23-årige sanger, som har en dom for vold mod Rihanna og snart skal i retten som udløber af et værtshusslagsmål i New York sidste sommer.

 

Dagens Gossip