Chris Browns tremme-ruskeri rykker nærmere

Frihed skal ikke tages for givet.

Det måtte den voldsdømte R&B-sanger Chris Brown indse, da han torsdag fik sin prøveløsladelse inddraget. Det rapporterer Reuters ifølge nydailynews.com.

Årsagen til, at Chris Brown nu kan se tiden bag tremmer rykke tættere på, er dog i udgangspunktet uskyldig nok: Sidste weekend rejste han en kort tur til San Jose i det nordlige Californien for at give koncert.

Men udrejsen af Los Angeles var ikke godkendt af retten. Det slog overdommer James R. Brandlin fast torsdag. Som konsekvens af at have overtrådt udrejseforbudet vil Chris Brown derfor få inddraget den prøveløsladelse, som han fik tilkendt i juni sidste år.

Browns advokat, Mark Geragos, anførte over for retten, at det var advokatkontoret, der fejlagtigt havde givet sangeren grønt lys til at rejse. Men retten fastholdt, at det alene var Chris Browns ansvar at overholde prøveløsladelsens vedtægter.

Den forurettede sanger får imidlertid lov at nyde livet i frihed lidt endnu, da overdommer James R. Brandlin indvilligede i at lade Brown forblive på fri fod frem til hans næste høring 20. marts.

Chris Brown blev oprindeligt idømt fem års fængsel, da han i 2009 erkendte sig skyldig i et voldeligt overfald på sin daværende kæreste, sangerinden Rihanna.

Torsdag dukkede han op i retten i Los Angeles sammen med sin nye kæreste modellen Karrueche Tran.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip