Chris Froome efter etapen: Uansvarligt af dig, Contador

Der var dramatik på den sidste nedkørsel til Gap på tirsdagens 16. etape, da Saxo-Tinkoffs Alberto Contador pludselig styrtede i et hårnålesving, mens Team Skys førende Chris Froome efterfølgende var ved at køre af vejen og måtte klikke ud af pedalen for at holde balancen.

Efter nedkørslen havde Froome og Contador en skarp meningsudveksling om episoden, og Chris Froome afslørede efterfølgende, at han var frustreret over Contadors efter hans mening hasarderede kørsel.

- Ja, jeg synes Alberto var lidt uansvarlig på nedkørslen og virkelig skubbede til grænserne i forsøget på at komme væk fra os, og efter min mening var det hans egen skyld, at han måtte ned i svinget og også bragte mig i fare ved samme manøvre. Det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, siger Chris Froome til TV2.

Bliv ven med Dagens.dk og få dagens største nyheder serveret gratis på din Facebook - Kilk her

16. etape, der blev vundet af Movistars Rui Costa, gav trods det dramatiske optrin ikke nogen forskydninger i top 3-stillingen, hvor Froome stadig fører foran Mollema og Contador.

Men det kan ske på onsdagens bjergenkeltstart, som Chris Froome ser frem til.

- Den bliver hård med to stigninger, og dagen efter skal vi op over Alpe d'Huez to gange, så det skal vi også spare noget energi til, siger indehaveren af den gule førertrøje.

 

Dagens Gossip