Chris Froome udgik af comeback-løb

Som det er set før med Tour de France-vindere, så blev Chris Froomes første løb efter de tre strabadserende uger i det franske ikke nogen storslået oplevelse. På løbets syvende og sidste etape måtte briten således trække sig med et ildebefindende.

De foregående etaper var heller ikke nogen dans på roser for Froome. I seks dages relativt kuperet terræn formåede han at smide tre kvarter til den førende rytter, amerikaneren Teejay van Garderen.

- Vi trak Froome ud, fordi han følte sig lidt skidt tilpas, fortæller Sky-sportsdirektør Dan Hunt til Daily Mail.

- Han ville gerne færdiggøre løbet, men vi sagde til ham: 'I stedet for at presse dig selv, så se hvordan du har det, når du er i gang, og hvis du stadig ikke har det godt, så er der intet at vinde ved at fortsætte', uddyber Hunt og understreger vigtigheden af, at Froome er frisk til sin forberedelse til verdensmesterskaberne i september.

Dagens korte etape blev kørt på kun to og en halv time og vundet af Peter Sagan, den suveræne slovaks fjerde sejr i årets løb.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip