Chris Froome viser storform i Romandiet Rundt

Romandiet Rundt i Schweiz, der begyndte mandag, er derfor perfekt som forberedelse til de store etapeløb, og her viste Team Sky-rytteren Chris Froome fra start, at storformen har indfundet sig.

På den syv kilometer lange og opadgående prolog fra Le Châble til Bruson var Froome klart den stærkeste i kampen mod tiden, hvor han slog Garmin-Sharps Andrew Talansky med seks sekunder, mens Robert Kiserlovski fra RadioShack-Leopard blev distanceret med hele 13 sekunder.

Froomes holdkammerat Richie Porte og Rui Costa fra Movistar fulgte på de efterfølgende pladser, mens verdensmesteren på enkeltstart, Tony Martin fra Omega Pharma Quick Step, sluttede som en beskeden nummer 16 hele 29 sekunder efter Chris Froome.

Romandiet Rundt, der køres over seks dage, siges at være det perfekte løb til at finjustere formen før Giroens start i Napoli den 4. maj. Og prologens resultat har måske allerede givet et signal om hvilket hold, der vil dominere i den italienske rundtur.

Team Sky, der i Giroen vil satse på sidste års Tour de France-vinder Bradley Wiggins som kaptajn, er et godt bud med Froome og Porte i så god form, som de viste tirsdag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip