Christian Eriksen lover flere mål

Christian Eriksen har scoret flere mål i denne sæson. Ajax-stjernen har blandt andet været med til at afgøre kampene mod Twente, Feyenoord, Manchester City og senest Roda.

Tirsdag aften skal Ajax møde Real Madrid på udebane i Champions League, og Eriksen vil gerne indtage en nøglerolle i en storkamp som den på Estadio Santiago Bernabeu.

I fremtiden vil den danske landsholdsspiller afgøre endnu flere kampe, end det er tilfældet lige nu.

- Det er et mål, jeg har sat for mig selv i denne sæson. Jeg vil score flere mål og være afgørende, siger Eriksen til MetroXpress.

Offensivspilleren var især tilfreds med at score mod Roda, fordi Ajax fortsat halter efter i kampen om at vinde det hollandske mesterskab.

- Den sejr var så vigtig. Ikke blot for mesterskabet, men også fordi det var lige efter en svær kamp i Europa, siger Eriksen.

Ajax er kun nummer fire i Æresdivisionen efter førerholdet Twente, Vitesse og PSV Eindhoven, og selv om weekendens 3-1-sejr over netop PSV pynter, så er der stadig fire point op til Twente og Vitesse og tre op til PSV.

- Samme tid sidste sæson var vi 10 point efter, og vi blev alligevel mestre. Det handler om, hvor man ligger, når sæsonen er slut.

- Indtil videre har det været en sæson med opture og nedture, men det går fremad, påpeger han.

Eriksen var ifølge statistikken efter de første fire spillerunder i Champions League den spiller, der havde løbet mest af alle. Mere end 13 kilometer per kamp.

- Jeg har aldrig set mig som en spiller, der løber så meget, men det er vel fordi, jeg godt kan lide at have bolden, siger Eriksen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip