Christiane får hård smagsprøve på mor-rolle

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor kan skrive danser, forfatter, redaktør, skuespiller og tv-vært på sit CV, men rollen som mor har hun endnu til gode.

Derfor lånte hun sin søsters børn til en fotooptagelse med børnetøj til hendes livsstilshjemmeside chrichri.dk.

Men trods sit altid høje aktivitetsniveau, var det de to nevøer, der tog pusten fra den 32-årige kendis.

- Det tager enormt lang tid at komme ud af døren, og min nevø vil gerne holde bilnøglerne. Vi når lige hen til døren, så vil han vise mig et eller andet på sit værelse. Vi går ovenpå et kort øjeblik, men nu skal vi altså af sted. "Hvor er bilnøglerne, Jon? - dem skulle du jo passe på", hvortil han svarer "det ved jeg ik"...shit..., skriver tv-værtinden, hvis dag med nevøerne fortsatte med at være hektisk.

- Jeg fortæller dem, at de skal med moster Stiane på arbejde, og det vil sige, at der kommer en mand hjem og tager billeder af dem i sengen i nattøj! Shit, det lød mærkeligt. Den sætning håber jeg ikke, de husker, når de bliver ældre, skriver hun og fortsætter:

- Men vi lover dem is og diverse og får et par skud i kassen, og de hygger sig helt vildt. Efterfølgende leger vi alle indianere, og jeg råhyggede med de to banditter, som havde fået sukkerchok, beretter Christiane, der selv var lidt i granatchok over nevøernes energiniveau.

- Jeg gik i seng kl. 21.00 den dag med alt mit tøj på - jeg var mor for en dag til to drenge. Det var fantastisk, men Gud, hvor var jeg træt.

Læs indlægget i dets fulde længde her: http://www.chrichri.dk/lifebeyond/on-my-mind/2014/11/mor-for-en-dag/

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip