Christiane Schaumburg-Müller til SBS TV

SBS TV føjer nu en af Danmarks bedste og mest eftertragtede kvindelige tv-værter, Christiane Schaumburg-Müller, til værtsholdet.

Hele Danmarks mediedarling - skuespiller og tv-vært Christiane Schaumburg-Müller - bliver vært på to endnu ikke offentliggjorte programmer i 2013 hos SBS TV.

- Christiane er Danmarks mest eftertragtede og talentfulde værtsnavn, og vi er enormt glade for at knytte hende til som fast vært. Christiane er et multitalent og skal udover at være vært være med til at udvikle programmer. Jeg glæder mig meget til at starte samarbejdet, siger Peter Rosberg, Programdirektør hos SBS TV.

Christiane skal i første omgang stå i spidsen for et nyt stort underholdningsshow til foråret på Kanal 5, som vil blive offentliggjort meget snart.

- Jeg elsker nye udfordringer og glæder mig meget til at prøve kræfter af med nye underholdningsværtsroller. Det bliver ligeledes vidunderligt at arbejde bag kameraet i samarbejde med dygtige og kreative mennesker. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til et spændende 2013, fortæller Christiane Schaumburg-Müller.

SBS TV står bag Kanal 4, Kanal 5, 6'eren og den nye kanal 7'eren.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip