Per Christiansen ny vejrvært på TV 2 i Odense

TV 2s mangeårige nyhedsvært Per Christiansen vender tilbage som vært på TV 2 Vejret, når TV 2s vejrprogrammer i løbet af foråret 2013 flytter til Odense og skal udsendes fra et helt nyt HD-vejrstudie på Kvægtorvet.

Per Christiansen begyndte i sin tid på TV 2 som redaktionschef på netop TV 2 Vejret, der blev sendt fra Sprogø, og han var en væsentlig årsag til TV 2 Vejrets store, folkelige succes. Siden kom den journalist-uddannede Per Christiansen til TV 2 Nyhederne, hvor han i de seneste 17 år har været nyhedsvært og redaktør.

- Per Christiansen er en af landets mest troværdige og mest populære værter. Den styrke skal han tage med over til vejrudsigterne. Per Christiansen har også en stor og stærk fortællekraft, som seerne vil få enorm gavn af på TV 2s nye vejrhold, siger TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, der ser frem til at TV 2 Vejret bliver en del af TV 2 Nyhederne.

- Vejret er vigtigt for danskerne, og derfor skal vi have verdens bedste og flotteste vejrudsigt. Og det kan Per Christiansen være med til at give os, siger Michael Dyrby.

En del af TV 2s nyhedsredaktion

TV 2 Vejret har siden 1994 været produceret af produktionsselskabet STV, men programmet bliver fra 1. maj en del af TV 2s nyhedsredaktion.

Per Christiansen bliver en del af TV 2s kendte vejrteam med vært og redaktionschef Peter Tanev i spidsen – og der er planer om ansættelse af yderligere en vejrvært. Per Christiansen afløser Mikael Jarnvig, der forlader TV 2 pr. 1. februar for at blive vejrvært på DR.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip