Christopher er stukket af

Det er stadig særdeles hedt mellem sangeren Christopher og hans nye kæreste, modellen Cecilie Haugaard.

Christophers travle kæreste har for nylig været på modeljobs i både New York og Sri Lanka, men nu er hun og popdrengen sammen stukket af til Japan. Det afslører den 22-årige hjerteknuser på sin Instagram-profil, hvor han flittigt har delt ud af forholdet til sin modelkæreste.

Parret har hævet rigeligt penge til japansk sushi. Krøltoppen har således lagt et billede ud af sin kæreste, der holder 50.000 yen (svarende til 2.500 kroner, red.) i hånden foran ansigtet:

- I'm a rich [email protected], skriver han til sorthvid-fotoet, som bliver ledsaget med adskillige "god tur"-beskeder fra hans mange følgere.

Parret optrådte for nylig officielt sammen for første gang på den røde løber til Danish Music Awards, hvor Christopher hev "Årets popudgivelse" og "Publikumsprisen" med hjem.

Her blev han desuden spurgt til, hvad han faldt for ved Cecilie Haugaard. Hertil kiggede han grinende på hende og svarede:

- Det, synes jeg, er rimelig åbenlyst.

Christopher har tidligere dannet par med popdronningen Medina, der også i disse dage er genforenet med sin modelkæreste, Mikkel Gregers Jensen, der til dagligt har base i New York.

Se Christophers billede af Cecilie Haugaard her:

http://instagram.com/p/vigcFejAc0/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip