Christopher inviterer fans med i seng

Der er utvivlsomt mange danske teenagepiger, som gerne vil ligge ved siden af den danske popstjerne Christopher.

Og nu kan de komme et skridt tættere på at få den 22-årige charmetrold med i seng. På Instagram har han nemlig offentliggjort, at det nu er muligt at købe både sengetøj og håndklæder med billeder af sangeren på.

- Så er det her endelig! Christopher-sengetøj og håndklæder. Det kan købes i både Bilka, Føtex og på webshoppen, skriver Christopher til Instagram-billedet, hvorpå sengetøjet kan ses.

Ved hjælp af billedets hashtags spiller sangeren desuden på sin landskendte charme ved at skrive "i seng med mig" og "det er jeg frisk på".

Selv om den danske superstjernes fans køber sengetøjet, er det dog tvivlsomt, at de kommer til at dele seng med Christopher. Han danner nemlig par med modellen Cecilie Haugaard, som han introducerede for sine Instagram-følgere, da han den 3. august uploadede et billede af de to, hvortil han blot skrev "Hende her".

Tidligere har den krølhårede københavner dannet par med den danske superstjerne Medina. Forholdet, der varede i to år, sluttede omkring årsskiftet.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip