Christopher laver en halv Rihanna

I november 2012 inviterede Rihanna journalister og fans med om bord på en boing 777 med på sin "Rihanna 777 Tour," hvor den nu 26-årige sangerinde på syv dage spillede syv koncerter i syv forskellige lande for at markere udgivelsen af sit syvende album, "Unapologetic."

Nu har den danske popprins Christopher lavet en lige så intens maraton-musiktour i Europa. På blot to døgn har den 23-årige hjerteknuser spillet i hele fem forskellige lande. Og den bedrift har sat sine spor hos den jokende musiker.

- Fem lande på 48 timer, skriver "I Told You So"-sangeren og tilføjer hashtagene: "Hvem er jeg?", "Hva'så Frankrig?", "Jeg mener Italien", "Prag".

Ud over flere spillejobs i Europa og megasucces hjemme i Danmark har Christopher også krydset kontinenter med sine hits og har blandt andet været i Kina og Japan for at optræde for sine internationale fans.

Christopher fik dog ladt op til de mange koncerter i januar, hvor han var på kærlighedsferie til Maldiverne med kæresten Cecilie Haugaard.

Se billedet her: http://instagram.com/p/y8qrk-DAey/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip