Christopher på tur: Vil møde nye fans

Det er ikke kun i Danmark, at den krølhårede popdreng er en eftertragtet herre.

I Asien er Christopher nemlig også populær, og mandag rejste popsangeren til Shanghai, hvor han håber på at få lov til at møde nogle af de fans, som bor på den anden side af jorden.

- Jeg er så spændt over, at jeg skal til Kina for første gang! Jeg håber virkelig på at møde nogle af mine kinesiske fans, skriver "Told You So"-hitmageren på sin Instagram-profil om et billede, hvor han står i en lufthavn iført et kæmpestort smil.

Tirsdag morgen dansk tid ankom den populære musiker i den kinesiske storby, og her havde han overskud til at skrive en offentlig hilsen til sin mor.

- Hej mor! Vi er lige ankommet til vores hotel. Jeg bor på 38. etage i en King Suite med udsigt over hele Shanghai. Her er så vildt! Og hvor er jeg bare langt hjemmefra, skriver sangeren om et Instagram-billede, der forestiller den flotte udsigt fra hans kinesiske hotelværelse.

Indtil videre har superstjernen ikke løftet sløret for, hvad han skal lave i Shanghai, eller hvor længe han bliver i den kinesiske millionby.

Se Christophers vilde udsigt her: http://instagram.com/p/wXs4IpDAeh/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip