Christopher stikker af med kæresten

I sidste uge valgte han at klippe sit ikoniske nudel-hår, og i denne uge er han og kæresten stukket af til en ø, der til forveksling ligner noget fra en rejsebrochure.

Christopher er nemlig taget på kærlighedsferie sammen med sin kæreste Cecilie Haugaard. Det er endnu uvist, hvor i verden parret er, men de befinder sig utvivlsomt under varmere himmelstrøg.

- Drømmeøen! skriver den 22-årige "Told You So"-hitmager på sin Instagram-profil om et billede, der forestiller kæresten Cecilie, der sidder i tusmørket på en luksuriøs badebro, som er omgivet af både palmer og en jacuzzi.

Og det er ikke kun den hjerteknusende popsanger, der nyder ferien væk fra den stressede hverdag hjemme i København. Cecilie Haugaards Instagram-profil flyder nemlig også med billeder fra parrets romantiske solferie.

- Godmorgen, skriver hun om et af billederne, som forestiller Christopher iklædt solbriller. Han sidder under en parasol i strandkanten og kigger fjernt på bordet foran sig, hvor resterne fra parrets morgenmad ligger.

Se et billede af Christopher og kærestens ferieparadis her: http://instagram.com/p/yBdvevjAR-/?modal=true

Newspaq

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip