City-manager er utilfreds efter uafgjort topkamp

Det behager ikke Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, at hans mandskab kun kan tage et point med hjem fra topkampen mod Chelsea, hvor City ellers kom bagud fem minutter før pausen.

Chelsea havde nemlig kun den ene chance i 1-1-kampen, siger manageren til Skysport ifølge BBC.

- Vi er ikke glade for et point. Jeg er glad for den måde holdet spillede på. Vi havde tre gode chancer i første halvleg, mens de scorede på deres eneste i de 90 minutter - de havde ikke engang et skud i anden halvleg.

- Nogle siger måske, det er godt med et point på Stamford Bridge (Chelseas hjemmebane, red.), men det er det ikke for mig, for vi er bedre end Chelsea, siger Manuel Pellegrini.

Kort efter Chelseas føringsmål af franskmanden Loic Remy udlignede spanieren David Silva, da han gled ind i Sergio Agüeros afslutning.

Anden halvleg forblev derimod en lang ørkenvandring, hvor City ikke kunne åbne Chelseas forsvar.

- I anden halvleg forsvarede Chelsea meget godt, men jeg er stolt af mit hold. Vi viste, at vi ville komme her og vinde fra første til sidste minut. Vi tog risikoen og forsøgte at vinde, mener Pellegrini og siger om de fem point, der skiller holdene:

- Vi har 45 point at spille om. Chelsea er fem point foran, og måske er de glade for resultatet, siger City-manageren.

Pellegrini indskiftede Chelsea-legenden Frank Lampard på englænderens gamle hjemmebane til både klapsalver og hyldestsange.

Lampard var glad for den flotte modtagelse og roste sit tidligere hjemmepublikum.

- Fra et personligt perspektiv var det en underlig dag at komme tilbage på Stamford Bridge. Jeg var en smule nervøs, men jeg var glad for modtagelsen fra begge holds fans.

- Du ved ikke, hvilken modtagelse du får, men Chelseas fans viste deres klasse. Jeg var glad for at være tilbage og se en masse folk i kulissen og løbe ind på banen, siger Frank Lampard.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip