Citybois forsvarer dyr debutkoncert

De er nok ved at være vant til skrigende teenagefans, men snart kan det også være, at drengene i Citybois skal vænne sig til at tjene styrtende med penge.

I hvert fald spiller de populære drenge fra X Factor den 24. april deres første koncert i Falconer Salen på Frederiksberg i København, og de billigste billetter til koncerten koster 250 kroner stykket.

Selv om det måske er mange penge for de unge piger og drenge, der gerne vil se de to charmetrolde, mener boybandet ikke, at prisen er for høj.

- Som nogle måske har læst, skriver medierne om, hvor griske og pengesøgende vi er. Det er en stor misforståelse, og vi har ikke været med til at bestemme nogen priser, skriver drengene således på Citybois' officielle Facebook-side.

Foruden billetten til 250 kroner er det også muligt at købe billetter til henholdsvis 350 og 450 kroner.

Med de dyrere billetter følger enten en signeret plakat eller en signeret plakat plus muligheden for at hilse på Thor og Anthon.

Citybois er kendt fra tv-programmet X Factor, hvor de røg ud i semifinalen. Dog skrev de dagen efter deres exit under på en pladekontrakt med Sony Music.

Se en video, hvor drengene fra Citybois opfordrer deres fans til at dukke op til debutkoncerten lige her: https://www.facebook.com/video.php?v=832392546839066

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip