Civil person er død efter skud i Krystalgade

Efter et skyderi ved en synagoge i Krystalgade i København er en civil person død efter at være blevet ramt af skud i hovedet.

- Der er politi på stedet, da en person kommer og begynder at skyde. En politimand bliver ramt i benet, den anden i armen. Den dræbte person befandt sig umiddelbart uden for synagogen, siger Allan Wadsworth-Hansen fra Københavns Politi.

De to betjente, der blev ramt af skud, er uden for livsfare.

Politiet har endnu ingen anholdte i hverken sagen om skyderiet fra Krystalgade eller fra angrebet mod et debatarrangement på Østerbro, hvor en 55-årig mand mistede livet lørdag eftermiddag.

Tidligere oplyste politiet, at det drejede sig om en 40-årig mand.

I forbindelse med skyderiet på Østerbro blev tre betjente ramt, men natten til søndag er de alle uden for livsfare.

Det er ifølge politiet endnu for tidligt at sige, om skyderiet i Krystalgade kan relateres til angrebet mod Krudttønden på Østerbro.

- Men som ved Krudttønden efterforsker vi det i Krystalgade som mulig terror. Vi har dog ikke oplysninger, der bekræfter dette, men set i lyset af det, der er sket i resten af København, er det oplagt, siger Allan Wadsworth-Hansen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip