Clara kæmper for sin mors liv: ”Jeg vil ikke give slip endnu”

Da 50-årige Charlotte Bracker i sommer fik den barske besked, at hendes kræft havde spredt sig så meget, at lægerne på Herlev Hospital ikke længere mente, Charlotte ville overleve, kom det som et chok for hele familien.

Men Charlotte og hendes datter Clara nægtede at give op. Og med fælles hjælp har de fundet ud af, at der findes en behandling i Tyskland, der måske kan redde Charlottes liv. Tyske læger er positive, de danske har ikke mulighed for at udføre det, de betegner som en eksperimenterende behandling.

Charlotte Bracker har nemlig både kræft i leveren og lymfe-systemet, og på Herlev Hospital eksperimenter man i øjeblikket men en kemobehandling direkte i leveren. Men den er Charlotte Bracker ikke egnet til at få, efter kræften har spredt sig.

I Frankfurt i Tyskland er lægerne dog ikke i tvivl om, at Charlotte kan hjælpes med denne form for behandling, og nu har Clara derfor startet en indsamling, der skal betale for hendes mors behandling, for familien har ikke selv råd. Indtil videre er der allerede samlet mere end 30.000 kroner ind. Og det gør Clara glad.

- Jeg er rørt, beæret og ekstremt taknemlig. Jeg har de seneste dage haft lyst til at finde alle folks adresser og køre rundt og give dem kæmpe store kram. For det er det mindste de fortjener, siger Clara til Dagens.dk.

- Tanken om, at det muligvis kan lade sig gøre at forlænge hendes levetid i Frankfurt giver mig håb, men det er også forfærdeligt ikke at kunne give min mor den gave, for livet er virkelig en gave. Dog giver alle donationerne og støtten et endnu større og lysere håb, fortæller hun.

Claras mor har gennem lange perioder af hendes barndom haft kræft, og det har været hårdt. Men mor og datter har altid holdt sammen, og det bliver de ved med.

- Min mor har altid kæmpet og rejst sig utallige gange. Det beundrer jeg hende virkelig for. Jeg tror ikke, jeg kender en, der udlever begreberne sej og stærk bedre, end hun gør, siger Clara til Dagens.dk.

I dag har Clara valgt at tage aktiv del i sin mors sygdom, fordi hun nægter at give op og lade moren dø. Det fylder meget, men både mor og datter er fyldt med positivitet.

- Sygdommen fylder rigtig meget hos os begge, så det er helt klart dét, jeg har i fokus på nuværende tidspunkt. Dog er vi ikke af den kategori, som lægger os ned og giver op. Vi kæmper i stedet til det sidste, oplever en masse sammen, hygger os og nyder hinanden, sådan mener jeg bestemt, at det skal være hele vejen. Men det holder os bestemt heller ikke fra at græde sammen engang imellem og få snakket om det, der er svært til hverdag, overordnet, og hvad fremtiden vil bringe. Jeg synes at begge dele er virkelig vigtige, siger Clara til Dagens.dk.

Lægerne i Tyskland er klar til at modtage Charlotte lige så snart, familien har rejst nok penge. Hvis du vil støtte indsamlingen, kan du gøre det her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip