Clarke bliver Ryder Cup-kaptajn på Bjørns bekostning

Den danske golfspiller Thomas Bjørn var med i opløbet til at blive holdkaptajn på Europas Ryder Cup-hold i 2016.

Nordireren Darren Clarke blev onsdag udpeget som Europas Ryder Cup-kaptajn til kampen mod USA på Hazeltine-banen i Minnesota næste år.

Nomineringen af Darren Clarke betød, at Thomas Bjørn og spanieren Miguel Angel Jimenez begge blev sorteret fra i sidste ombæring.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters var det heller ingen overraskelse, at valget faldt på den tidligere vinder af British Open.

- Jeg er naturligvis ekstremt stolt over at være valgt til europæisk Ryder Cup-kaptajn. Ryder Cup har udgjort en massiv del af mit liv og min karriere, så det er en stor ære at skulle stå i spidsen for Europa, siger 46-årige Darren Clarke i en pressemeddelelse.

Thomas Bjørn har deltaget ved Ryder Cup tre gange som spiller og tre gange som vicekaptajn. Han har ikke lagt skjul på, at han drømmer om at blive kaptajn på et tidspunkt.

Men i forbindelse med sidste års Ryder Cup sagde danskeren til Politiken, at han ikke regnede med at blive kaptajn allerede i 2016.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip