Claus Moser skifter til ny sparekasse

Farvel til den ene sparekasse blev et hurtigt goddag til den anden sparekasse. Claus Moser med en mangeårig fortid i Middelfart Sparekasse er nu tiltrådt et nyt job i Sparekassen Faaborg. Her skal den erfarne bankmand være med til at opdyrke helt nyt land.

- I Claus Moser har vi fået en mand, der har en tilknytning og anseelse, som i lokalområdet og inden for vores branche er stort set uden sidestykke. Vi har tidligere meldt ud, at vi ønsker at udvide vores markedsområde, og ansættelsen af Claus ser vi som et vigtigt skridt i den rigtige retning, fortæller Jens Nørgaard, kundedirektør i Sparekassen Faaborg.

Opdyrke det nordvestlige hjørne

Claus Moser er i første omgang ansat med base i Sparekassen Faaborgs voksende erhvervscenter i Odense. Hans første opgave bliver at sætte Sparekassen Faaborg på landkortet og opdyrke det nordvestfynske område.

- Jeg er meget glad for den nye opgave, som jeg nu har fået. Entreprenør-genet ligger dybt i mig, og det at bygge nye ting op og løbe projekter i gang er min store styrke. Derfor er Sparekassen Faaborgs ambitioner om at udvide markedsområdet på Fyn og mine kompetencer og lokale kendskab er et perfekt match, fortæller Claus Moser.

Sparekassen Faaborg har tidligere bebudet, at man agter at åbne afdelinger i Middelfart, Svendborg og Nyborg. Sparekassen har senest i foråret 2011 med stor succes åbent en ny filial i Kerteminde.

 

Dagens Gossip