Clement og Mygind med indslag til Folkemødet

For tredje år i træk valfarter danskerne til Bornholm for at deltage i Folkemødet. Den vigtigste transportåre til Danmarks største politiske møde, BornholmerFærgen, har indsat ekstra kapacitet og om bord på færgen skydes Folkemødet i gang med underholdende og debatterende indslag fra en række profiler.

De første to navne i programmet er allerede på plads, nemlig debattør og tv-vært Clement Kjersgaard og artist og entertainer, Peter Mygind.

Clement Kjersgaard sætter fut i en Færgedebat

Om bord på BornholmerFærgen mellem Ystad og Rønne den 13. juni klokken 8.30 vil det være muligt at opleve Clement Kjersgaard, der blandt andet er kendt for sit debatprogram Debatten på DR2.

Clement er kendt for at turde stille de kritiske spørgsmål til de personer, han har i den varme, stol, og om bord på færgen vil der heller ikke blive lagt fingre imellem, når Clement folder sig ud og tager temperaturen på det politiske Danmark anno 2013.

Peter Mygind fortæller om arbejdsglæde og det gode liv

På ekstraafgangen med Povl Anker torsdag den 13. juni klokken 11.30 er skuespiller og entertainer Peter Mygind med om bord. Han tager udgangspunkt i fakta omkring danskernes arbejdssituation og fortæller om vigtigheden af arbejdsglæde, kommunikation og et godt liv generelt.

Igennem en unik balance mellem humor og alvor fortæller Peter Mygind blandt andet om den sociale ansvarlighed, som alle taler så meget om, men som man ikke altid formår at anvende på arbejdspladsen.

Færgen indsætter ekstra kapacitet

For at imødekomme trafikken til Folkemødet, har rederiet Færgen indsat ekstra kapacitet både før, under og efter Folkemødet på Bornholm. Folkemødet slår dørene op torsdag den 13. juni klokken 15 og slutter søndag d. 16. juni.

For at kunne imødekomme den øgede trafik mellem solskinsøen og resten af Danmark, er der allerede nu indsat otte ekstra afgange. Det betyder, at der totalt set er 52 afgange med plads til over 15.000 biler mellem Rønne og Ystad under Folkemødet. Med den øgede kapacitet er det muligt at nå fra det indre København til Folkemødets hjerte i Allinge på omkring tre og en halv time.

- Vi glæder os til at fragte danskerne til Folkemødet og har derfor taget initiativ til arrangementet Folkemødet Starter på Færgen, så folkefesten skydes godt i gang. Færgeturene omkring Folkemødet er altid præget af en god stemning og forventningens glæde, og vi vil gerne gøre vores til, at de rejsende er varmet op, allerede inden der lægges til kaj i Rønne, siger Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef hos Færgen.

 

Dagens Gossip