Clooney raser over digitale terrorister

Sagen om hackerne, der fik adgang til Sonys systemer, handler om meget mere, end om filmen "The Interview" nogensinde får premiere.

Det mener George Clooney i hvert fald. Han er nemlig af den opfattelse, at hackerangrebet og truslen om terror tillader nogle få mennesker at udøve censur på medierne. Og det synes superstjernen er et enormt stort problem, skriver Deadline.com.

- Pludselig står der nogle mennesker og truer med, at de vil springe nogle bygninger i luften, og så skal alle bare gøre, hvad de siger. Hvad ville der ske, hvis et nyhedsmedie for eksempel skrev en historie, og der så lige pludselig var et land, en organisation eller en person, som ikke brød sig om det? Det her handler om meget mere end hacking, siger den 53-årige skuespiller.

Og ifølge den Oscar-vindende skuespiller er det ikke kun Hollywood, der risikerer at blive påvirket af det omfattende Sony-hack.

- Det påvirker ikke kun film, det påvirker alle aspekter af vores samfund. Det er sandheden, siger han.

Clooneys udtalelser kommer i kølvandet på, at Sony valgte at aflyse premieren på den kontroversielle film "The Interview" efter hackergruppen "Guardians of Peace" lækkede en række hemmelige dokumenter, ligesom de truede med terrorhandlinger i stil med dem, som ramte USA den 11. september 2001.

"The Interview" handler om to tv-journalister, som får til opgave at rejse til Nordkorea for at likvidere præsidenten Kim Jong-un.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip