Clooney udebliver fra sexsag om mindreårig

Anklageren var godt knotten, da Silvio Berlusconis vidne, den amerikanske skuespiller George Clooney, fredag ikke dukkede op for at forsvare den tidligere italienske premierminister i en sag om sex med en mindreårig.

Det var ikke Clooney, som anklageren var knotten på, men Berlusconi og hans forsvarsadvokater, som blev beskyldt for at forhale sagen.

Berlusconi ville bruge Clooneys vidneudsagn til at bekræfte, at der ikke foregik vilde sex-fester - Bunga-Bunga - i hans villa i Milano.

Den amerikanske skuespiller har tidligere været inviteret på besøg i Berlusconis hjem.

- Forekommer det sandsynligt, at I kan etablere kontakt med en amerikansk skuespiller på mindre end uge, spurgte anklageren.

Clooney og hans tidligere forlovede Elisabetta Canalis var blevet oplistet af Berlusconis forsvarere som to af forsvarsvidnerne.

- På den måde lider retssagen under blokering, mente anklageren.

Den 76-årige Berlusconi er tiltalt for at have haft sex med en mindreårig - den dengang 17-årige mavedanserinde, der kendes under tilnavnet Ruby Hjerteknuseren.

Han er også anklaget for at have misbrudt sin stilling som premierminister.

Ruby Hjerteknuseren var anholdt for småtyveri, og Berlusconi havde kontaktet politiet og fortalt, at hun var i familie med Egyptens tidligere præsident Hosni Mubarak.

Det var derfor bedre for at undgå diplomatiske forviklinger, at politiet løslod hende, mente han.

Berlusconis forsvarer afviser beskyldningerne om, at sagen bevidst forhales. Han mener derimod, at den går ekstraordinært hurtigt.

Kilde: AFP

 

 

Dagens Gossip