Clooney vil straffe sine fans

Når Hollywood-skuespilleren George Clooney gifter sig med sin forlovede Amal Alamuddin den 30. september 2014, vil intet være overladt til tilfældighederne.

Festen skal formentlig holdes i hans eksklusive villa ved Comosøen i den nordlige Italien, og den attraktive sølvræv har allerede gjort sit for at forhindre, at fans og aggressive paparazzi-fotografer ødelægger den store dag.

Nysgerrige personer kan nemlig se frem til en anseelig bøde, hvis de slentrer eller sågar svømmer rundt om villaen på den store dag, skriver det engelske website Mirror.

- Vi er nødt til at garantere sikkerhed for George Clooney og hans gæster, fastslår den lokale borgmester, Roberto Pozzi, om lovændringen.

- Det er nu fuldstændig forbudt at stoppe uden for Clooneys villa. Det er et spørgsmål om trafik og sikkerhed. Det er meget farligt, og det er også et spørgsmål om privatliv, tilføjer borgmesteren.

I de seneste uger er 53-årige George Clooney ved flere lejligheder været på udkig efter den ideelle bryllupslokation sammen med den 36-årige advokat Alamuddin. De to har både været forbi Venedig og Cabo San Lucas i Mexico, men nu tyder det altså på, at parret har valgt at smede sig sammen ved den populære Comosø.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip