Colin Todd: Vi viste god tålmodighed mod Sønderjyske

Skrevet af admin

13/09/2015

Dagens topnyheder

Det blev søndag til en 1-0-sejr til Randers, da holdet hjemme havde besøg af Sønderjyske i Alka Superligaen.

Gæsterne blev efter en god halv time reduceret til 10 mand, da Adama Guira fik sit andet gule kort. Randers-angriberen Mikael Ishak stod for kampens enlige mål.

Randers-træner Colin Todd var glad for sejren og mener, at hans mandskab sad på det meste af kampen. Han savnede dog en smule mere tempo i spillet.

- Vi vidste, det ville blive svært, og at Sønderjyske ville stå dybt. Men vi viste god tålmodighed. Til tider spillede vi lidt for langsomt, og vi skulle have haft mere fart og bevægelse, siger Colin Todd.

Selvom Sønderjyske stod endnu dybere på grund af udvisningen, så var Colin Todd ikke bekymret for, om sejren ville komme i hus.

- Jeg var ikke bekymret i pausen, og vi fik udnyttet vores mandskab på den bedst mulige måde, og vi greb chancen, da vi fik den. Vi gik benhårdt efter sejren, og derudover kom vi aldrig rigtig i fare i anden halvleg, siger han.

Han glæder sig over, at det netop var Mikael Ishak, der kom på tavlen for hjemmeholdet:

- Det vigtigste var, at vi fik Mikael Ishak på tavlen.

Mikael Ishak er også selv lettet over at komme på tavlen og samtidig glad for, at han fik lov til at være med fra start.

- Først og fremmest var det fedt at starte inde og være med til at hjælpe holdet. Jeg har haft en ujævn sæsonstart, så det var selvfølgelig rigtig godt at få scoret et mål, siger Mikael Ishak.

Efter udvisningen til Sønderjyske oplevede han at få sværere arbejdsbetingelser.

- Der var ikke så meget plads, og selvom vi havde bolden meget, så var det svært at komme igennem. Så det er selvfølgelig en lettelse, at vi fik scoret det vigtige mål, siger han.

Næste opgave for Randers er den udsatte kamp mod FC København, der spilles i Parken på onsdag.

/ritzau/