Comeback giver Liverpool kvartfinaleplads i FA Cuppen

14/02/2015

Liverpool fortsætter den fremgang, holdet har vist efter nytår, og lørdag aften har vicemestrene spillet sig i kvartfinalen af den engelske pokalturnering med en 2-1-udesejr over Crystal Palace.

Adam Lallana blev dagens helt for gæsterne, da han scorede sejrsmålet efter en times spil på en returbold efter Mario Balotellis frispark.

Liverpool uden anfører Steven Gerrard var ellers i problemer i kampens indledning i den hektiske atmosfære på Selhust Park.

Stopperen Martin Skrtel så ikke godt ud i situationen, hvor Crystal Palace bragte sig foran med 1-0. Alt for let blev han skubbet ud af balance af Dwight Gayle og blev derfor presset til at heade for upræcist tilbage til målmand Simon Mignolet.

Gayle smuttede imellem, Mignolet reddede hans forsøg, men Fraizer Campbell stod klar til at følge op.

Liverpool har ofte haft problemer på Selhurst Park og tabte tidligere på sæsonen med 1-3 på det gamle stadion i det sydøstlige London, men gæsterne rejste sig dog hurtigt efter Palace-scoringen og iværksatte et tungt pres mod hjemmeholdets mål.

Julian Speroni i målet tog godt fra, så Liverpool måtte vente indtil anden halvleg, før holdet endelig fik udbytte af presset. Daniel Sturridge sendte bolden i nettet til 1-1 på Jordan Hendersons præcise fremlægning.

Otte minutter senere faldt Liverpools sejrsmål, og det slag lykkedes det aldrig hjemmeholdet at komme sig over.

Med sejren er Liverpool nu ubesejret i 16 kampe i træk og er altså med, når der trækkes lod til kvartfinalerne i FA Cuppen.