Contador lover Riis troskab

 Rygterne om Alberto Contadors farvel til Bjarne Riis har været mange på det seneste.

Det mest hårdhudede handlede om et ægteskab med Formel 1-stjernen Fernando Alonso og hans planer om et nyt cykelhold på bygget på Euskaltel-mandskabet. Men det rygte døde ud, da planerne gik i vasken.

Nu banker den tidligere Tour de France-vinder imidlertid i bordet og tager bladet fra munden. Han skal ingen vegne. I stedet vier den spanske stjerne sin fremtid til Riis og Team Saxo- Tinkoff.

- Der har været rygter om, at jeg muligvis ville skifte hold i år, men Saxo-holdet er det hold, hvor jeg har de bedste muligheder for at nå mine mål, sagde Alberto Contador ifølge tv2.dk til det spanske medie Ciclio21 ved et Saxo Bank-arrangement.

- Jeg har en god relation til mine holdkammerater, og det er afgørende. Vi bevæger os alle i den samme retning, og jeg kan mærke deres støtte. Det er ikke nemt at finde på andre hold, fortsatte Contador, der er på kontrakt hos Riis i yderligere to år.

Torsdag holder Bjarne Riis og Alberto Contador i øvrigt pressemøde i Madrid. Her vil den danske holdejer fortælle vigtigt nyt om holdets fremtid.

 

Dagens Gossip