Contador tvivlsom til VM

Det skriver VeloNation, der har talt med Alberto Contadors pressemand, Jacinto Vidarte, om det kommende løbsprogram for spanieren. Og Vidarte kunne fortælle, at VM-løbet i italienske Firenze den 29. september ikke er med Contador som oplagt deltager:

- Der er stadig tvivl om verdensmesterskabet, ligesom der er med Lombardiet (Rundt, red.), siger Jacinto Vidarte, selvom den 272 kilometer lange rute ellers vurderes at passe meget godt til netop Contador på grund af de over 3000 højdemeter, der skal forceres.

Team Saxo-Tinkoffs kaptajn, der på grund af træthed har valgt ikke at forsvare sidste års sejr i Vuelta Espana, har plottet de næste løb ind i sin løbskalender, og de viser, at han holder mere end en måned lang pause oven på Tour de France.

Alberto Contador har allerede sundet sig over sin fjerdeplads i mere end en uge, og det er næste løb ligger 33 dage ude i fremtiden, hvor han har meldt sin ankomst til GP Plouay i Frankrig. Dernæst gælder det to World Tour-løb i Canada - Grand Prix Cycliste de Québec on og Grand Prix Cycliste de Montréal - hvoraf det sidste køres 14 dage før VM.

Det kommende løbsprogram for Alberto Contador vil sikkert være vand på sponsor Oleg Tinkoffs mølle. Sent mandag aften forholdt han sig på Twitter undrende til, at Alberto Contador skulle være træt på dette tidspunkt af sæsonen:

- Han kører ikke Vuelta - han er træt. LOL, hvad fanden er Conta blevet træt af - et løb? Men han er dog ikke træt nok til at modtage en månedlig KÆMPE check, skrev Oleg Tinkov.

 

Dagens Gossip