Contador utilfreds med sponsorarbejde for Riis

Et år til glemmebogen. Sådan betragter Saxo-Tinkoff-kaptajn Alberto Contador 2013-sæsonen, hvor Bjarne Riis' spanier blot er noteret for en enkelt etapesejr. Det har sjældent været værre for den tidligere Tour-vinder, som da også helt vil glemme sæsonen.

Ikke kun for de dårlige resultater, men også for sit løbsprogram og for alt det arbejde i forhold til sponsorer, han er forpligtet til at lave for Bjarne Riis.

- Jeg vil gerne glemme denne 2013-sæson så hurtigt som muligt. Det har været en mærkelig sæson. Den begyndte med nogle fejl i mit løbsprogram og fortsatte så med alt for mange forpligtelser, siger han til Gazzetta dello Sport og fortsætter:

- Lad mig give nogle eksempler: Ugen efter Lombardiet Rundt har jeg en masse forpligtelser i forhold til sponsorer - mandag skal jeg til Monza, tirsdag i Zürich, onsdag i Madrid, torsdag i Paris og fredag i London. Jeg føler mig mere som en bordtennisbold end en cykelrytter, siger Contador.

Alberto Contador havde i sommer et dårligt Tour de France, også selv om han egentlig havde en god følelse inden starten på Korsika.

- Min træning op til Tour'en forløb rigtigt godt. Ifølge testene var jeg i god form og lavede de bedste tider i de bjerge, jeg plejer at bruge som referencer. Men lige så snart jeg ankom til Korsika, var følelsen en anden. Hvem ved, hvad der skete med mig?

Nu skal Contador lappe sæsonen med Lombardiet Rundt, der starter på søndag. Et løb, han betragter som en ny start.

- Jeg betragter Lombardiet Rundt som mit første løb i 2014, siger han til den italienske avis.

- Løbet bliver helt sikkert afgjort på Villa Vergano. Det er et bjerg for klatrere, som er meget eksplosive. Jeg betragter Rodriguez, Valverde eller Uran som ryttere, der vil gøre det godt i løbet, slutter Contador.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip