Contadors ven opgiver spansk cykelhold

Alberto Contador kommer ikke til at skifte væk fra Bjarne Riis for at køre for sin ven Fernando Alsonsos nye hold. I hvert fald ikke i denne omgang.

Euskaltel-holdet meldte nemlig mandag ud, at forhandlingerne med Fernando Alonso er brudt sammen, og at det baskiske hold dermed agter at lukke ned, fordi det ikke er lykkes at finde en ny hovedsponsor.

Fernando Alonsos forgæves forsøg på at starte et nyt hold betyder samtidig en foreløbig ende på de mange spekulationer, der har kredset omkring Formel 1-stjernens ønske om at tilknytte vennen og Saxo-Tinkoff-kaptajnen Alberto Contador som profil på holdet.

Både Bjarne Riis og Alberto Contador har offentligt forsvaret sig mod spekulationer om intern strid mellem holdejeren og den - i indeværende sæson - skuffende spanier.

Men nu bør der altså være lagt låg på de værste spekulationer for en stund, så Bjarne Riis kan fokusere på at finde en ny sponsor, efter Oleg Tinkov har besluttet, at han trækker sine penge fra holdet ved udgangen af denne sæson.

 

Dagens Gossip