Conte spår italiensk CL-ørkenvandring

11/04/2013 19:00

BNB

Nyheder
Juventus træner Antonio Conte mener, det har lange udsigter før et italiensk hold kan hjemføre Champions League-trofæet igen, og Conte benyttede pressemødet efter onsdagens 0-2 nederlag til Bayern München og det deraf affødte Champions League-exit til at rase mod journalister og eksperter, der tror, at italiensk fodbold er på vej mod en ny storhedstid.- Jeg kan simpelthen ikke se et italiensk hold vinde Champions League i løbet af de kommende år, slog Conte fast og påpegede samtidigt at italienske klubber ikke længere kan matche de økonomiske muskler, som Real Madrid, Barcelona, de to Manchester klubber, Paris Saint-Germain og Bayern besidder.- Det får mig til at grine når jeg hører, at vi, med blot to-tre nye spillere kunne vinde Champions League. Italiensk fodbold er simpelthen gået i stå, og det burde faktisk bekymre alle, sagde Conte og fortsatte:- Jeg synes faktisk, at alle burde tage sig sammen og prøve at ændre tingene i italiensk fodbold. Og når jeg siger alle, så mener jeg klubber, fans, medier og alle de omkringliggende institutioner.

Mest læste i dag

Juventus træner Antonio Conte mener, det har lange udsigter før et italiensk hold kan hjemføre Champions League-trofæet igen, og Conte benyttede pressemødet efter onsdagens 0-2 nederlag til Bayern München og det deraf affødte Champions League-exit til at rase mod journalister og eksperter, der tror, at italiensk fodbold er på vej mod en ny storhedstid.

- Jeg kan simpelthen ikke se et italiensk hold vinde Champions League i løbet af de kommende år, slog Conte fast og påpegede samtidigt at italienske klubber ikke længere kan matche de økonomiske muskler, som Real Madrid, Barcelona, de to Manchester klubber, Paris Saint-Germain og Bayern besidder.

- Det får mig til at grine når jeg hører, at vi, med blot to-tre nye spillere kunne vinde Champions League. Italiensk fodbold er simpelthen gået i stå, og det burde faktisk bekymre alle, sagde Conte og fortsatte:

- Jeg synes faktisk, at alle burde tage sig sammen og prøve at ændre tingene i italiensk fodbold. Og når jeg siger alle, så mener jeg klubber, fans, medier og alle de omkringliggende institutioner.