Copenhagen Polo Open gentager succesen

Det blev en vellykket folkefest udover det sædvanlige, da Copenhagen Polo Open, inviterede på Skandinaviens første poloturnering i juni sidste år.

Arrangementet, der blev til i samarbejde med Wonderful Copenhagen, lokkede flere tusinde danskere i Fælledparken for at få et unikt indblik i den fascinerende sport fuld af fart, taktik, smukke heste og glamour. Nu håber arrangørerne, at endnu flere tilskuere vil være med til festlighederne i år.

- Vi er meget glade for den massive opbakning, der har været om Copenhagen Polo Open, og det var fantastisk at se de mange tilskuere, der mødte op for at overvære turneringen og nyde den særlige stemning. Forhåbentlig vil der denne sommer være endnu flere, som har lyst til at opleve denne ekstraordinære mulighed for at se verdens bedste polospillere i aktion, siger initiativtager Louise Sandberg, der selv i mange år har spillet polo i England, og som sammen med Jacob Klingert Jacobsen fik ideen med at få sporten til Danmark.

Inspirationen til Copenhagen Polo Open kommer fra storbyer som London, New York og Sydney, hvor man indenfor de seneste 5 år har afholdt, hvad man kalder ”City Polo”.

Arrangementer, der har resulteret i, at polosporten er blevet meget mere tilgængelig og mere publikumsvenlig, og man har åbnet op for en ellers eksklusiv sport, der kun var forbeholdt eliten og som var synonym med bobler, kaviar og luksus.

- Polo bliver ofte betragtet som et fænomen forbeholdt for overklassen, men det er en sport, som alle kan nyde godt af, og vi ønsker et folkeligt event for både børn og voksne, der alle synes, det er sjovt med fart over feltet. Selvfølgelig skal der være plads til champagne, og alt det man ellers forbinder med polo, for dem der ønsker det, men der er i allerhøjeste grad også plads til en god, kold fadøl”, siger Jacob Klingert, i en pressemeddelelse.

Copenhagen Polo Open bestod sidste år af fire hold fra København, London, Oslo og Stockholm, der hver blev sponsoreret af markante, internationale brands. Blandt andet det danske smykkefirma Shamballa Jewels og det italienske luksusbilmærke Maserati, som i øvrigt vandt turneringen. I år bliver der mindst seks hold, som kommer fra både fjerne og nære dele af verden for at spille polo foran det danske publikum.

Copenhagen Polo Open løber af stablen i Fælledparken den 16. og 17. august.

 

Dagens Gossip