Cornelius: Fedt at være matchvinder

Andreas Cornelius er i gang med sit måske internationale gennembrud. Torsdag aften blev FC København-angriberen matchvinder i 2-1-sejren over Molde, og han fik for nylig også debut på landsholdet.

Den blot 19-årige FCK'er er da også lykkelig over sejren og sit eget mål til 2-1 i den første kamp i Europa Leagues gruppespil.

- Det var fedt at score det afgørende mål. Men det vigtigste var, at vi fik tre point, og at vi startede turneringen godt.

- Jeg synes, vores spil i perioder var fint, men det blev også nogle gange lidt for langsomt. Det blev for let for dem at dække op, men igen; det vigtigste var, at vi fik tre point, siger Cornelius.

I første halvleg brændte Cornelius fire chancer, men han gemte lidt af krudtet til slutfasen, hvor FCK fandt det gode spil frem igen.

- Vi begyndte rigtig godt, og det var meget fortjent, at vi fik scoret til 1-0. Jeg havde et par chancer, som jeg godt kunne have puttet ind.

- Men det er vel ok, hvis jeg gemmer det til sidst i kampen, mener Cornelius.

Han var lettet over, at Molde brændte en friløber i overtiden, som kunne have kostet sejren.

- Det havde været skide irriterende, og så havde vi måske stået og evalueret kampen på en helt anden måde. Men sådan er fodbold jo, konstaterer Cornelius.

Moldes træner Ole Gunnar Solskjær havde store roser til overs for den 19-årige dansker, som ifølge nordmanden kan nå meget langt i karrieren.

- Jeg står næsten og får kuldegysninger, når jeg hører sådan noget. Han er jo en kæmpe spiller, og han har spillet i United i en masse år.

- Så at få ros fra sådan en fodboldspiller, det er fantastisk, siger teenageren.

FCK møder i næste Europa League-kamp rumænske Steaua Bukarest på udebane.

 

Dagens Gossip