Cornelius udlever sin drøm

Manager Malky Mackay sprængte Cardiffs hidtidige transferrekord, da han købte sidste sæsons topscorer i Superligaen. Hele 73,5 mio. kr. betalte Cardiff for Andreas Cornelius ifølge walisiske medier.

- Jeg betragter den pris, Cardiff har givet for mig som en motivation. Hvis Cardiff er villig til at betale så meget for mig, må det betyde, at jeg er god, sagde den 20-årige angriber med et smil på sit første pressemøde i Wales.

- Men det var godt nok lidt af en overraskelse, at jeg overhovedet skulle af sted. Jeg vidste ikke, at FCK ville lade mig gå, så det hele gik meget hurtigt. Men jeg føler, at det var den rette beslutning for mig, sagde Cornelius, der skal bære trøje nummer 9 i Cardiff.

Den unge angriber slog på pressemødet fast, at hans drøm altid har været at spille i Premier League, og at han var klar til at bombe mål ind for den walisiske oprykker.

- I Danmark bliver kampene fra Premier League vist på tv, og det er ligaen, de fleste spillere vil spille i. Det er den liga med de fleste seere i Danmark, sagde Cornelius og fortsatte:

- Det kan naturligvis godt være, at det bliver sværere at score mål her, men så længe jeg spiller på et godt hold, og jeg kan forbedre mig hele tiden, så er jeg sikker på, at det nok skal lykkes, sagde Andreas Cornelius.

Den tidligere FCK'er er allerede begyndt at træne med sin holdkammerater, og han fremhæver, at han betragter skiftet som en fantastisk mulighed i karrieren.

- Det har været nemt at falde til. Jeg er glad for at flytte hertil, for det er en god mulighed for mig. Der er en fantastisk trup at arbejde med, og jeg ser virkelig frem til at begynde, sagde han.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip