»Cougar Town« får en sæson mere

27/03/2013 15:05

Aller

Nyheder
Den tidligere »Venner«-stjernes komedieserie »Cougar Town« er forlænget. Den amerikanske TV-station TBS meddelte i går, at serien får endnu en sæson, der bliver nummer fem i rækken. Ifølge programdirektør Michael Wright er »Cougar Town« underholdning af høj kvalitet: »Serien er blevet alt det, vi den ville blive. Den er intelligent, varmhjertet og får seerne til at grine højt«, udtaler Wright, som også roser Cox og hendes »umådeligt kreative« kolleger på begge sider af kameraet: »I denne sæson har de givet os deres hidtil bedste afsnit, så vi vender hellere end gerne tilbage efter mere«. Femte sæson kommer til at bestå af 13 afsnit, der vil blive sendt i USA næste år. Først skal sæsonfinalen dog på skærmen og det sker den 9. april.

Mest læste i dag

Den tidligere »Venner«-stjernes komedieserie »Cougar Town« er forlænget. Den amerikanske TV-station TBS meddelte i går, at serien får endnu en sæson, der bliver nummer fem i rækken.

Ifølge programdirektør Michael Wright er »Cougar Town« underholdning af høj kvalitet:

»Serien er blevet alt det, vi den ville blive. Den er intelligent, varmhjertet og får seerne til at grine højt«, udtaler Wright, som også roser Cox og hendes »umådeligt kreative« kolleger på begge sider af kameraet:

»I denne sæson har de givet os deres hidtil bedste afsnit, så vi vender hellere end gerne tilbage efter mere«.

Femte sæson kommer til at bestå af 13 afsnit, der vil blive sendt i USA næste år. Først skal sæsonfinalen dog på skærmen og det sker den 9. april.