Country-musiker snydt til pædofili-tweet

Måske er der noget om snakken, når børn siger til deres forældre, at de ikke forstår sig på sociale medier.

I hvert fald har Miley Cyrus' far, country-musikeren Billy Ray Cyrus, dummet sig gevaldigt på det sociale medie Twitter. Det skriver WENN.com.

En ukendt ballademager bad nemlig 53-årige Cyrus om at "re-tweete" et billede, der angiveligt forestillede ballademagerens bedstefar. Og i god tro sendte musikeren billedet ud til sine 1.7 millioner følgere.

Problemet var så bare, at billedet forestiller Sir Jimmy Savile, som efter sin død i 2011 er blevet afsløret som en pædofil, der misbrugte flere hundrede børn seksuelt.

For nylig skete noget lignende for en anden ældre herre, da forretningsmanden Donald Trump lagde et billede op af de britiske seriemordere Fred og Rosemary West. Og ifølge Trump handlede han også i god tro.

- En eller anden idiot tweetede, at hans forældre var store fans af mig, og om jeg ikke ville poste et billede af dem. Så på grund af mit store hjerte gjorde jeg det. Jeg har det, som om lektien her er, at man ikke skal være flink eller stole på nogen. Trist! skriver mangemillionæren på Twitter.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip