CV erkender krise: Vil ikke snakke om titler

Derfor vil han da heller ikke tale om trofæer til pokalskabet. Lige nu er det altoverskyggende mål at komme på pointtavlen - selvom han understreger, at sæsonens erklærede målsætning om at genvinde DM stadig er intakt.

- Det er ikke nogen god følelse, vi har lige nu. Vores egen selvforståelse siger, at vi skal vinde de fleste fodboldkampe, vi spiller. Og vi melder ud fra start, at vi vil vinde mesterskabet, og det mener vi også, vi har en trup, der er i stand til. Men nu skal spillerne på banen finde det frem, der skal til for at komme på tavlen i første omgang og fjerne nullet, siger Carsten V. Jensen og tilføjer:

- Så må vi jo se, hvornår vi skal begynde at tale om titler. Jeg tror, der går et stykke tid. Vi er jo hægtet lidt af, konstaterer han.

Carsten V. Jensen stillede ved mandagens træning op til at svare på kritiske spørgsmål efter den dårligste Superliga-åbning i klubbens historie med tre nederlag i tre kampe. Og han tog også sin del af ansvaret.

- Det er ene og alene mit ansvar med den trup, der er. Ligesom det er mit ansvar med dem, der har lykkedes med at vinde seks ud af de seneste otte mesterskaber og kommer i otte europæiske gruppespil. Det ansvar er mit, og det tager jeg, siger han.

FCK-sportsdirektøren understreger, at han ikke er bekymret for kvaliteten i Ariël Jacobs' trup, men FCK-fans kan godt forvente, at der kommer et par nye ansigter til, inden transfervinduet lukker.

- Mit job går jo ud på i den næste måneds tid at se, hvilke muligheder der er for, at vi kan styrke os. Jeg har sagt hele tiden, at vi kommer til at bruge hele perioden, og vi har ikke lukket noget vindue i. Jeg håber og tror på, at vi ser et par justeringer endnu.

Betyder den her start noget for dit arbejde i den resterende del af transfervinduet?

- Det håber jeg ikke. Igen så har vi jo en trup, der i forhold til spilleminutter er intakt. Det er kun 'Corner' (Andreas Cornelius, red.) - med stor impact - som vi har mistet i forhold til sidste sæson. De spillere, der er her, har hjemført et forholdsvis suverænt mesterskab sidste sæson. De er også gode nok til, at vi kan få point i Superligaen.

Det ser ud til, at I fortsætter med at spille med lange bolde, selvom I har mistet Cornelius og nu har to små angribere. Mangler i en stor center forward?

- Det er jeg ikke enig med dig i. Vi vinder jo klart statistikken med forsøg mod mål. Og der vil altid komme en periode i en fodboldkamp, hvor man skal gøre et sidste desperat forsøg. Det må også selv Barcelona gøre. Jeg har set mange fodboldhold, der kan klare sig uden store angribere.

 

 

 

 

Dagens Gossip