Cykelholdet Team Cult Energy får stærk sponsor

Team CULT Energy opruster med endnu en stærk sponsor for 2013. Festina Danmark vil endnu engang samarbejde med holdet, efter at Festina har forlænget sin aftale som tidtager i de store internationale etapeløb.

Festina er i cykelkredse et ganske veletableret navn, da urfirmaet gennem flere år har været tidtager for både Tour de France, Vuelta a España og Giro d’Italia. De har i 2012 fejret tyve års jubilæum som tidtager i Tour de France. Den aftale er nu blevet forlænget, og importøren, Dana Ure/Festina Danmark, så en mulighed i at indgå et nyt samarbejde med Skelde Cycling, som står bag cykelholdet Team CULT Energy.

- Da Festina forlængede sin aftale som tidtager, var det oplagt for os at blive sponsor for cykelholdet igen, og derved få vores navn på tøjet. Vi vil gerne støtte op om Christa og Michaels arbejde, da vi ved, de har arbejdet hårdt for de resultater, holdet har opnået. Især deres engagement i de unge rytteres personlige og sportslige udvikling gør, at vi igen ønsker at profilere os i cykelsporten, siger Joakim Hyldtoft fra Festina Danmark.

Foto: Skelde Cycling / Brit Sørensen

 

Dagens Gossip