Cyklist dræbt af flugtbilist: Unge anholdt

En 50-årig mandlig cyklist er afgået ved døden fredag morgen, efter at han blev påkørt af en flugtbilist på Egtvedvej nær Kolding. Fire unge er anholdt, men ingen vil sige, hvem der kørte bilen, oplyser leder af lokalpolitiet i Kolding, Verner Pedersen.

Den afdøde mand er fra lokalområdet, og han kom cyklende ad Egtvedvej ind mod Kolding, da han blev ramt.

- Han krydser vejen, fordi der er en dobbeltrettet cykelsti på den anden side. Men i samme retning som cyklen er kørt i, kommer en bil, der overhaler en anden bil og påkører cyklisten lige inden, han kommer på cykelstien, siger Verner Pedersen til Ritzau.

- Det er altid ualmindeligt groft, når man laver sådan noget og så forsvinder fra stedet. Der er ingen tvivl om, at bilen har kørt for hurtigt. Der er meget lange bremsespor, fortæller han.

Politiet har fundet frem til den bil, som de mener var indblandet i påkørslen. Samtidig er fire unge - tre mænd og en kvinde - anholdt.

- Vi har fire anholdte, som har været involveret omkring bilen. Vi skal finde ud af, hvem der har kørt bilen, og der er ikke nogen, der lige står frem og tilstår, siger Verner Pedersen.

Påkørslen skete fredag morgen ved syvtiden.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip