Dagens Danmark - Zenia har ikke råd til mad: Nu er der hjælp fra uventet kant

Da Zenia Kornum fra Nørre Alslev på Sydsjælland for ni år siden var ude for en bilulykke, ændrede hendes liv sig dramatisk. I dag lever hun et godt liv, men det er svært at skaffe mad til bordet uden penge.

- Det er utrolig svært at få dagligdagen til at hænge sammen for mig og min datter, siger hun til Dagens.dk.

Derfor oprettede hun et opslag på Facebook-gruppen: Skraldere hele døgnet!, hvor hun søgte efter hjælp til at få skraldet mad. Noget, hun ikke selv kan gøre efter bilulykken.

- I begyndelsen fik jeg nogle hårde kommentarer, men så fortalte jeg, hvorfor jeg havde lavet opslaget, og så blev jeg kontaktet af Lene og Michelle, fortæller Zenia til Dagens.dk.

Lene og Michelle bor i nærheden af Zenia og skaffede noget mad. I søndags kom de forbi med en kasse.

- Det var ligesom juleaften for mig. Mine skabe og fryser blev fyldt med ting. Det er så godt, og jeg er meget rørt, fortæller Zenia til Dagens.dk.

Og rørt blev Lene Paaske også, der afleverede kassen med mad.

- Det er jo det hele værd, når man ser, hvor lykkelig familien blev, fortæller Lene til Dagens.dk.

Hun skralder selv med en veninde og er ikke i tvivl om, at man skal hjælpe, hvis man overhovedet kan.

- Det kommer helt af sig selv, for har man selv enten prøvet at være i knæ eller ramme bunden, så ved man, hvor lidt der rent faktisk skal til, før man kan ændre tingene for andre mennesker.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip