Dagens’ læsere fortæller: Sådan er bryllupsnatten i virkeligheden

Bryllupsnatten er sagnomspundet som den mest romantiske i et parforholds liv. Men det går ikke altid lige efter bogen.

Det kan Dagens.dk’s læsere skrive under på, men de fleste husker nu alligevel natten for noget godt.

Læs et udpluk af læsernes bryllupsminder nedenfor.

Stoppet i tolden
“Jeg havde en dejlig bryllupsnat selvom vi nu er skilt vi blev både holdt ind af politiet og blev stoppet af tolden på vej ud af dk i Billund men alt i ikke noget jeg fortryder min datter som ikke blev lavet den dag kom til verden cirka 4 måneder senere og jeg vil ikke undvære hende for noget i verden og jeg elsker hendes mor for at have givet mig hende,” skriver en bruger.

Lavede en baby
“Vi lavede en baby på bryllupsnatten Altså, han kom selvfølgelig først 9 mdr. efter,” husker en læser med glæde.

Ris, ris og atter ris
“Jeg stod i brudekjole og støvsugede ris fra sengen mens min (eks)mand stod og græd over ikke at kunne komme i seng.. Skal lige siges han var så fuld at det var ham der måtte bæres over dørtrinnet,” skriver en anden.

Kjole-ballade
“Jeg er ret nygift.. og da vi kom hjem, skulle min mand hjælpe mig ud af min kjole... der var en hægte bagpå som jeg SLET IKKE selv kunne nå... Og den var åbenbart blevet klemt.. Så min noget berusede mand var MEGET MEGET MEGET længe om at få den skide hægte lukket op... Jeg var meget træt og brokkede mig en lille bitte smule.. og tænkte, at så sover jeg osse bare i den skide kjole... Men det lykkedes for ham, og han var så stolt at han lige dansede en runde.. og da jeg endelig trådte ud af kjolen, og han så mit lingeri... Ja så blev natten som den skulle..”

Ville hellere se Klovn
“Min exmand lagde sig på "sin" side af sengen, tændte tv'et og så klovn, fuldstændig ligeglad med alt andet omkring ham. jeg ku så selv få lov at vikle mig ud af tøj og hårnåle, vi blev separeret et år efter.”

Tog i byen med gutterne
“Da jeg blev gift med min, nu exmand, kom vi hjem med en håndfuld venner. Jeg faldt i søvn i sofaen i brudekjole, hårnåle.og det hele. Han tog med vennerne i byen.”

Utroskab in spe
En af de helt uheldige læsere fik en forsmag på, hvordan forholdet ville ende.

“Ja da jeg blev gift og der var fest sener på aften da hun var blevet fuld begynde hun og snakke med hindes veninde om nogle lækker fyre hun godt lige kunne duske det var ikke sjovt at høre på.. vi havet fået vores barn passet så vi kunne hygge når vi kom hjem. Men det havet hun ikke lyst til. Så tænker man at man nok ikke var lige så lækker som dem hun snakket om hun godt kunne duske.. så kom dagen efter der havet hun aftalt med hindes veninder de skulle på barken og det var hun så sammen med en anden fyr. Så han var den første der fik sex efter vi bliv gift. Det var hendes venne der fortalte det og hun indrømmet det og sage det var fordi hun blevet fuld. Og så dum som man er når man er forelsket så tilgiver man jo til at starte med. Men efter 1år var det slut da der kom flere ting frem..”

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip