Dagens.dk kårer: Her er Årets Hold i Champions League

25/05/2013 14:55

Michael Nielsen

Nyheder
Årets finale i Champions League bliver et rent tysk anliggende. Det er nemlig Borussia Dortmund og Bayern München, der har spillet sig frem til finalen, som i aften skal finde sin vinder på Wembley i London. Men hvilke spillere har turneringen igennem imponeret mest? Det forsøger Dagens.dk her at give et bud på med Årets Hold i Champions League 2013. For at få plads til de helt rigtige spillere, har vi valgt at stille op i en offensiv 3-5-2-formation, der skulle garantere masser af mål. Vi har også kåret årets træner samt en bænk bestående af spillere, der var tæt på at finde vej blandt de 11 foretrukne. Klik på billederne herunder for at se spillerne på Dagens.dk's Årets Hold i Champions League.

Mest læste i dag

Årets finale i Champions League bliver et rent tysk anliggende. Det er nemlig Borussia Dortmund og Bayern München, der har spillet sig frem til finalen, som i aften skal finde sin vinder på Wembley i London.

Men hvilke spillere har turneringen igennem imponeret mest?

Det forsøger Dagens.dk her at give et bud på med Årets Hold i Champions League 2013.

For at få plads til de helt rigtige spillere, har vi valgt at stille op i en offensiv 3-5-2-formation, der skulle garantere masser af mål.

Vi har også kåret årets træner samt en bænk bestående af spillere, der var tæt på at finde vej blandt de 11 foretrukne.

Klik på billederne herunder for at se spillerne på Dagens.dk's Årets Hold i Champions League.