Dagli´Brugsen sænker priserne

Kæden af mindre butikker går dermed til modstand mod de store discountkæder og supermarkeder.

- Fjernelsen af lukkeloven 1. oktober har været dyr for vores butikker, fordi kunderne i højere grad er begyndt at køre til de store byer og handle. Det vil vi ikke sidde overhørig, og derfor investerer vi nu i de hidtil største prissænkninger i vores historie, siger salgsdirektør Jesper K. Andersen.

Det er 230 varer i Coops discountserie X-tra, der sættes ned, så de matcher discountbutikkerne.

Prisfaldet koster Dagli´Brugsen et pænt stort to-cifret millionbeløb.

- De vigtigste grunde til, at kunderne handler i vores butikker er, at vi ligger tæt på, hvor de bor, at de kender vore medarbejdere og kan lide vores varer og atmosfæren i butikkerne. Men priserne spiller en stadig større rolle, siger Jesper K. Andersen og fortsætter:

- Med dette initiativ håber vi, at vi kan holde flere fra at køre til de store byer og butikker og i stedet handle lokalt, og dermed være med til at bevare det lokale samlingspunkt, som dagligvarebutikken er rigtig mange steder, slutter Jesper K. Andersen.

Dagli´Brugsen er i mange byer over hele landet den sidste dagligvarebutik, og selv om kæden de seneste 20 år har klaret sig bedre end forventet, så vil en faldende omsætning kunne koste flere af butikkerne livet.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip