Daley Blind redder overtidspoint til United

Daley Blind sørgede for, at Manchester United søndag kunne rejse hjem med et enkelt point fra udekampen mod West Ham i Premier League.

Den hollandske midtbanespiller udlignede til 1-1 to minutter inde i tillægstiden, da gæsterne i en desperat jagt forsøgte at få noget med fra Upton Park i London.

United-spillerne pumpede i slutfasen bolde ind i hjemmeholdets felt, og til sidst dumpede bolden ned foran Blind, der trykkede bolden i mål.

West Ham havde helt fortjent bragt sig i front i begyndelsen af anden halvleg ved Cheikhou Kouyaté.

Lidt uforståeligt fik West Ham-angriberen lov til at holde på bolden inde i gæsternes straffesparkfelt, inden han drejede rundt om sig selv og sparkede hjemmeholdet på 1-0.

På det tidspunkt havde United-målmand David de Gea leveret flere fornemme redninger.

West Ham spillede med masser af tempo, hvilket gav United-spillerne mange kvaler. Især sommerindkøbet fra Real Madrid, Angel Di Maria, gjorde det skidt med en miserabel indsats.

Gæsterne sluttede med 10 spillere på banen, da Luke Shaw i overtiden modtog sin anden advarsel efter en hasarderet tackling.

Manchester United har 44 point på ligaens fjerdeplads, mens West Ham har 37 point. Førerholdet Chelsea har 56 point på et tidspunkt, hvor der resterer 14 spillerunder.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip