Daniel Agger melder fra til VM-kamp

Han skal igennem et proaktivt behandlingsforløb, der skal styrke stabiliteten i ryggen, der tidligere har voldt Agger problemer. Daniel Agger har ellers haft en usædvanligt skadesfri sæson, hvor han blot har misset én Premier League-kamp, og det var på grund af karantæne.

- Det er rigtigt ærgerligt, at jeg må misse de kommende landskampe. Men det er til gengæld vigtigt for mig på længere sigt at tage imod en behandling, der måske kan forlænge min karriere, forklarer Daniel Agger til DBUs hjemmeside.

Han siger, at han har drøftet timingen med Morten Olsen.

- Vi er enige om, at det er vigtigt for mig at komme i gang med genoptræningen igen i god tid inden den kommende sæson, og at vi er godt besat med mange kandidater til positionerne i midterforsvaret på landsholdet netop nu. Jeg satser meget på at være klar igen til efterårets VM-kvalifikationskampe og forhåbentligt være med til at spille os til slutrunden i Brasilien, siger Daniel Agger.

Morten Olsen fortæller, at han er ærgerlig over kaptajnens fravær.

- Vi ville gerne have haft ham med mod et godt hold som Armenien, men fornuften siger, at han naturligvis skal tage imod den behandlingsform, han har mulighed for, siger Olsen til DBU.dk.Landstræneren har dermed god tid til at overveje Aggers erstatning, inden han den 17. maj udtager truppen til de to landskampe.

 

Dagens Gossip