Daniel Agger slutter året med scoring

Daniel Agger sluttede 2012 af med en scoring og en sejr, da Liverpool søndag slog Premier Leagues bundprop, Queens Park Rangers, på udebane med 3-0.

Den danske landsholdsanfører scorede til 3-0 på et hovedstød efter en lille halv time i forbindelse med et hjørnespark.

Bolden blev trillet hen til Steven Gerrard, som lagde en perfekt bold ind til Agger, der hoppede ind foran to QPR-spillere og headede bolden i mål.

Det var danskerens anden scoring i denne sæson i Premier League - og faktisk også den anden scoring i december, for Agger indledte julemåneden med at blive matchvinder den 1. december i Liverpools 1-0-sejr over Southampton.

Mod Southampton scorede han også med panden efter et indlæg fra højrekanten.

Daniel Aggers scoring kom midt i et sandt stormløb mod Queens Park Rangers' mål, hvor klubbens manager Harry Redknapp må have siddet med bange anelser over, hvor galt det skulle gå.

Liverpools topscorer Luis Suarez åbnede målscoringen efter 10 minutter, da han flot fik placeret bolden ude ved den ene stolpe til 1-0.

Bare fem minutter senere var Suarez på spil igen, og denne gang fik han nærmest lov til at løbe bolden ind over målstregen.

Før Aggers 3-0-scoring havde Liverpool haft flere gode muligheder for at øge føringen over for et QPR-mandskab, der bedømt på det øjeblikkelige niveau må være storfavoritter til at rykke ud af Premier League til sommer.

Liverpool - der var uden en sygemeldt manager Brendan Rodgers på bænken - holder nytår på ligaens niendeplads med 28 point efter 20 spillerunder. Holdet har hele 21 point op til Manchester United på førstepladsen.

Queens Park Rangers ligger sidst i Premier League med otte point op til holdene over nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip