Daniel Jensen afslører hvor tæt han var på Brøndby

Daniel Jensen var egentlig enig med Brøndby, og de sidste ord han hørte fra klubben var, hvornår han skulle starte på Vestegnen. Søndag fik han så alligevel debut for Sønderjyske, da han spillede sine første 90 minutter i mere end fire måneder.

Han debuterede for sønderjyderne i 2-0-sejren over kriseramte FC Nordsjælland. Det var den første kamp for Jensen, siden han var med til at sikre mesterskabet med FC København. Københavnerne ønskede dog ikke at forlænge aftalen med den teknisk begavede midtbanespiller, ligesom en lang sommerflirt med Brøndby heller ikke blev til en aftale.

Daniel Jensen undrer sig fortsat over, hvorfor kontrakten med Brøndby ikke blev til noget.

- Det ved jeg ikke. Jeg var ude at snakke med dem flere gange, og jeg synes da, det var rimelig konkret. De sidste par ord var nærmest, hvornår jeg kunne starte i klubben. Men udover det så ved jeg ikke, hvorfor det ikke blev til noget. Det må du spørge Brøndby om, siger han.

Her ønsker Per Rud, der blev ansat som sportschef, efter at Ole Bjur havde ført de første samtaler med Daniel Jensen, ikke at udtale sig om spillere, der har - eller ikke været har - forhandlinger med, men understreger, at han kun har positivt at sige om det, han kender til Daniel Jensen.

Klubben fra den københavnske vestegn var i løbet af sommeren meget interesseret i den tidligere landsholdspiller, men efter flere konkrete forhandlinger trak Brøndby sig i sidste øjeblik fra en aftale.

I sidste uge kunne den klubløse midtbanespiller så endelig berette, at han havde fundet sig en ny klub i Superligaen i form af Sønderjyske, og debuten var en god oplevelse for 34-årige Daniel Jensen:

- Det er dejligt at være tilbage på banen, men efter ikke at have spillet i fire måneder, er det helt sikkert noget, der kan mærkes i kroppen. Jeg er lidt mærket i dag (mandag), men ellers er jeg meget godt tilfreds. Både med holdets præstation, sejren og med mit eget spil, siger Daniel Jensen dagen derpå.

Det kom som en stor overraskelse for fodbold-Danmark, da Sønderjyske annoncerede, at man havde tilknyttet Daniel Jensen på en kontrakt for resten af året. Den tidligere Werder Bremen-spiller glæder sig dog over, at fremtiden for en stund er på plads.

- For en måned eller to siden, havde jeg ambitioner om at spille fodbold, men jo længere tid der gik, hvor man ikke rigtigt fik nogen tilbud, så begyndte det da at se lidt svært ud. Nu er jeg så tilbage på banen, og mine ambitioner er at spille så mange kampe som muligt. Så må vi se, hvad der sker. Jeg tager én kamp ad gangen, og jeg har en aftale med klubben til jul, og så må vi se på, hvad der videre skal ske derefter, siger han.

Midtbanespilleren tager et flot CV med sig til Sønderjyske. Mere end 50 landskampe er det blevet til for Danmark, samt ophold i både Bundesligaen, Serie A og La Primera Division. Og selvom det ikke var let for Daniel Jensen at finde sig en klub, så har han stadig ambitioner for karriereren.

Jensen holder sine muligheder helt åbne, men han afviser ikke at blive i Haderslev efter jul, hvis det skulle blive aktuelt. Ligesom han også er frisk på andet, hvis der skulle dukke noget op.

- Hvis det går godt indtil jul, hvorfor så ikke tænke tanken om at forlænge hernede. Det er selvfølgelig et hypotetisk spørgsmål, men det er klart, at jeg sagtens kan blive her. Det er dog ikke noget, jeg tænker på i øjeblikket. Det handler for mig om at spille nogle kampe, og det glæder jeg mig til at gøre i Sønderjyske, siger han.

Daniel Jensens næste opgave for Sønderjyske bliver på søndag, hvor holdet på udebane møder Esbjerg.

 

Dagens Gossip