Daniel Jensen klar til FCK-gensyn

Der venter den tidligere FC København-spiller Daniel Jensen en speciel oplevelse i dagens Superliga-kamp, når han sammen med Sønderjyske gæster Parken.

I foråret var Daniel Jensen med til gøre FC København til danske mestre, men midtbanespillerens aftale blev ikke forlænget, og så endte han i Sønderjyske. I dag venter der så Jensen et møde med sine tidligere holdkammerater, når de to hold tørner sammen i Parken.

Og til trods for at det kun blev til en halv sæson i klubben, ser Daniel Jensen frem mod kampen med glæde.

- Det er spændende. Den tid jeg havde i FCK var fremragende. Jeg har kun gode ting at sige om ledelsen, fans og spillerne i klubben. Tiden i FC København har sat et positivt præg på min karriere. Det bliver et glædens gensyn, det er helt sikkert, siger Daniel Jensen

10 kampe i Superligaen i FCK-trøjen blev det til for den tidligere landsholdspiller, som gerne havde forsat i klubben. Men det ønske blev ikke gengældt af FC København. Nu er han så i stedet gæst i Parken. Og playmakeren forventer hård modstand mod en ellers svingede modstander.

- At skulle møde FC København i Parken vil for alle hold i Superligaen altid være en svær opgave, og det bliver det helt sikkert også for os, også selvom vi i øjeblikket ligger over FC København i tabellen. Det bliver en vanskelig opgave. Det er der ingen tvivl om.

- Stå kompakt og effektivitet i omstillingerne bliver nøgleordene for os, hvis vi skal lave et resultat derinde. Og så gælder selvfølgelig om at udnytte de chancer, vi får. Det er der ikke noget nyt i, men det har vi haft svært ved i sæsonen. Vi håber så på, at vi rammer dagen i morgen, siger han.

Kigger man i statistikken er der ikke meget at læne sig op ad for sønderjyderne. I 21 tidligere forsøg er det nemlig aldrig lykkedes de lyseblå at slå FC København. 16 nederlag og blot fem pointdelinger er det blevet til.

Til gengæld kan Sønderjyske glæde sig over, at de i øjeblikket er højere placeret end sin modstander. Dog blot en enkelt placering. Gæsterne med Daniel Jensen ligger nummer 10, mens værterne fra FC København efter 10 kampe ligger næstsidst på en ellevte plads.

 

Dagens Gossip