Danish Crown fyrer direktør for svineproduktion

Danish Crown har torsdag valgt at afskedige topchefen for DC Pork, Jesper Friis, oplyser virksomheden.

Jesper Friis har siddet på posten i godt to år.

Grunden til afskedigelsen skal ikke findes i de økonomiske resultater, men mere i samarbejdet med de forskellige medarbejdergrupper i DC Pork. Det fortæller kommunikationsdirektør i Danish Crown, Anne Villemoes, til Ritzau.

- Når man kigger på en koncern som DC Pork, så er den meget kompleks, og den omfatter en række mennesker i både ind- og udland.

- Derudover sidder du som direktør i DC Pork også med alle de svineproducenter, som sidder med i DC Pork, samt mange andre medarbejdergrupper som eksempelvis produktionsmedarbejderne.

- Det kræver nogle ledelsesmæssige evner, som man fra bestyrelsens og formandskabets side ikke havde tiltro til, at Jesper Friis kunne magte på den lange bane, siger Anne Villemoes.

Jesper Friis var med ved forhandlingsbordet sidste år, hvor Danish Crown-slagteriet på Bornholm stod til lukning, men blev reddet takket være en lønnedgang på 10 procent til de ansatte og et løfte fra regeringen om økonomisk støtte til nye investeringer på slagteriet.

Afdelingen for svinekødsproduktion i Danish Crown omsætter årligt for 30 milliarder kroner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip