Danmark chokerer: Slog VM's hjemmebanefavoritter

05/04/2013 08:40

BNB

Nyheder
Ifølge tv2.sporten.dk var kampen tæt til det sidste, hvor Danmark først kunne afgøre kampen i niende ende, hvor skipper Rasmus Stjerne sikrede Danmark to point og dermed sejren på 5-3 med en sten. - Vi spillede faktisk ret simpelt, men vi var hele tiden styrende. De var helt sikkert påvirket af, at vi bare ignorerede de var på hjemmebane, og var forhåndsfavoritter til titlen, siger Rasmus Stjerne til sporten.tv2.dk.Danmark slipper dog ikke helt for Canada. Sammen med Sverige og Skotland er Canada og Danmark nemlig blandt de fire sidste nationer, der kæmper om medaljer. Danmark møder Canada igen lørdag, mens Sverige og Skotland mødes. Vinder Danmark over Canada igen, skal de møde taberen af kampen mellem Sverige og Skotland i semifinalen, mens vinderen af denne kamp går direkte i finalen. Danmark har indtil videre vundet syv ud af 11 kampe ved VM. Det er dog ikke kun VM-medaljer, Danmark kæmper for. En topplacering kan også sikre de danske curlingherrer billetter til vinter-OL i Rusland i 2014.

Mest læste i dag

Ifølge tv2.sporten.dk var kampen tæt til det sidste, hvor Danmark først kunne afgøre kampen i niende ende, hvor skipper Rasmus Stjerne sikrede Danmark to point og dermed sejren på 5-3 med en sten.

- Vi spillede faktisk ret simpelt, men vi var hele tiden styrende. De var helt sikkert påvirket af, at vi bare ignorerede de var på hjemmebane, og var forhåndsfavoritter til titlen, siger Rasmus Stjerne til sporten.tv2.dk.Danmark slipper dog ikke helt for Canada. Sammen med Sverige og Skotland er Canada og Danmark nemlig blandt de fire sidste nationer, der kæmper om medaljer.

Danmark møder Canada igen lørdag, mens Sverige og Skotland mødes. Vinder Danmark over Canada igen, skal de møde taberen af kampen mellem Sverige og Skotland i semifinalen, mens vinderen af denne kamp går direkte i finalen. Danmark har indtil videre vundet syv ud af 11 kampe ved VM.

Det er dog ikke kun VM-medaljer, Danmark kæmper for. En topplacering kan også sikre de danske curlingherrer billetter til vinter-OL i Rusland i 2014.